Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.01.27. 14:50

Megnevezte a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjeit a megyében is

A Fidesz országos választmánya döntött az április 3-ai parlamenti választáson a párt színeiben induló 106 egyéni választókerületi jelöltről.

Dr. Szabó Tünde, dr. Vinnai Győző, dr. Seszták Miklós, dr. Tilki Attila, Kovács Sándor, dr. Simon Miklós

A vezető kormánypártok a bejelentésről szóló közleményében úgy fogalmaztak: 

A Fidesz-KDNP felkészült az országgyűlési választásra, mert Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra. 

A Fidesz honlapján lévő listából kiderül, hogy Budapesten 11, vidéken 14 új jelöltet indítanak az egyéni választókerületekben.

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye mind a hat választókerületében a jelenleg is regnáló és munkájukkal bizonyító országgyűlési képviselők szálnak áprilisban versenybe a voksokért. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Nyíregyháza 1-es választókerület: dr. Szabó Tünde , Nyíregyháza 2-es választókerület: dr. Vinnai Győző, 3-as választókerület (Kisvárda): dr. Seszták Miklós, 4-es választókerület (Vásárosnamény): dr. Tilki Attila, 5-ös választókerület (Mátészalka): Kovács Sándor, 6-os választókerület (Nyírbátor): dr. Simon Miklós.

 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei jelöltek listájáról dr. Tilki Attila, a Fidesz megyei elnöke a Kelet-Magyarország szerkesztőségének elmondta: – A megyében a változatlanság mellett döntöttünk: minden egyes választókerületben a jelenlegi egyéni győztes országgyűlési képviselő marad a jelölt, ami azt jelzi és azt üzeni, hogy haladunk tovább azon az úton, amit elkezdtünk. 

A Fidesz megyei elnöke vagyok és egy térség országgyűlési képviselőjeként látom, hogy többek között a Magyar Falu Programnak köszönhetően, óriási fejlődésen mentek keresztül megyénk a települései. Mindezért a képviselőtársaim nagyon sokat dolgoztak az elmúlt időszakban, és reméljük, hogy a munkájukat folytathatják a jövőben is.

 –  Természetesen egy sikeres választás szükséges ahhoz, hogy továbbra is ilyen erővel képviselhessük Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét – tette hozzá a kormánypárt megyei elnöke. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában