"CSODÁLATOS ÉRZÉS VOLT"

2022.01.04. 11:37

Nagyon nyugodt baba a megye első újszülöttje

Gelsi Levente lett a megyében 2022-ben az első újszülött.

KM

Forrás: Szatloczky Szilvia

– Leírhatatlan, csodálatos érzés volt. Csak mi voltunk abban a percben – mondta lapunknak Vasas Szabina arról a pillanatról, amikor először tarthatta a karjában gyermekét. 
 

Mint lapunkban is megírtuk a kisfia, Levente lett 2022-ben a megye első újszülöttje. A kislegény 0 óra 42 perckor 52 centivel és 4 kiló 5 dekával jött a világra a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban. 

Forrás: Szatloczky Szilvia


 

Ő a legfontosabb 


– Nagyon sokat segített, hogy a férjem, Gelsi István itt volt a születésénél, nagyon kedves volt a szülésznő és a szülészorvos is. Arra azonban nem számítottunk, hogy ő lesz az év első babája, igazából a két ünnep közöttre vártuk az érkezését. Ő döntött, mikor jön a világra – mesélte az édesanya, akitől megtudtuk, Levente az első gyermekük, már nagyon várták, s anyagi ágon Levente az első unoka. 


Szerencsére minden rendben volt, a baba nagyon nyugodt, mosolyog, s már 4-én, azaz kedden haza is mehetünk – árulta el Szabina, aki szerint az anyaságra meg kell érni, fel kell rá készülni, és a születés csodája semmi máshoz nem hasonlítható érzés, s nincs más, nincs fontosabb, neki és a férjének, mint a kisfiuk, Levente.

Címkék#kisbaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában