NYÍRVV

2022.01.06. 13:17

Összegyűjtik a karácsonyfát

Mindegyik beszállított vágott karácsonyfáért nyereményszelvény dukál.

KM

Forrás: MW-archív

A megyeszékhely önkormányzata, az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. és a NyírVV Nonprofit Kft. január 15-ig karácsonyfagyűjtő akciót szervez. Az akció ideje alatt minden egyes – a Korányi Frigyes u. 3., valamint a Kerék u. 1. sz. alatti hulladékudvarokba – beszállított vágott karácsonyfáért 1 ÉAK-nyereményszelvényt kapnak a lakosok, amivel sorsoláson vesznek részt, és ajándékokat nyerhetnek. 

– Az idei évben is tovább folytatódik az Ültess egy karácsonyfát kezdeményezés – közölte Csépke-Hajnal Tünde, az ÉAK Nonprofit Kft. PR-referense. – A földlabdás karácsonyfákért 3 ÉAK-nyereményszelvényt, valamint 4 ezer forint összértékű ÉAK és NyírVV szolgáltatási utalványt kapnak. Az így beérkezett gyökeres fenyőfákat a NyírVV Nonprofit Kft. szakszerű gondozása után tavasszal szakemberek ültetik ki a Bujtos városrészen erre a célra kialakított fenyőligetbe. 
 

Folyamatosan elszállítják 


Az ajándéksorsolást január 15-én, szombaton 14 órától a Nyíregyháza, Kerék u. 1. szám alatti hulladékudvarban található Újrahasználati és Tájékoztató Központban rendezik meg. – Természetesen a fák elszállítása az akció közben és végeztével is folyamatos. A lakosok a hulladékká vált fákat a kertes házas városrészeken a zöldhulladékgyűjtő mellé helyezhetik ki elszállításra. A tömbházas beépítettségű városrészeken a vegyes hulladékkal együtt gyűjtjük be a fákat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában