Tiszatelek

2022.02.23. 13:50

A névadóra emlékeznek a tiszateleki tanulók

KM

Mozgalmas napok jellemzik a Tiszateleki Hunyadi Mátyás Általános Iskola diákjainak életét, hiszen a tanulás mellett bőven vannak a kikapcsolódást, feltöltődést jelentő közösségi rendezvények is. 

 

Koszorúzás az iskolaudvaron 

 

Az elmúlt héten farsangi mulatságon vigadhattak a fiatalok, a maszkabált osztályonként rendezték meg az oktatási intézményben. 
Hagyomány már, hogy minden évben február 24-én, Mátyás napján az iskola névadójára emlékeznek a diákok és a pedagógusok. Az iskolarádióban műsor hangzik el Hunyadi Mátyás munkásságáról, a magyar történelemben betöltött szerepéről, utána pedig az udvaron lévő emlékműnél elhelyezik a diákönkormányzat és a tantestület képviselői, valamint a község vezetői a tisztelet koszorúját. Márciusban a fordított nap és az egészségnap jelent majd tartalmas és vidám kikapcsolódást a fiataloknak. Az egészségnap programjaiba bevonják az óvodásokat, lesz vetélkedő, játék, ugrálóvár, valamint salátabár és egészséges ételek kóstolója is. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában