Törzshely

2022.02.09. 08:11

Ez bizony nem egy mai nyíregyházi törzshely... De vajon hol állhatott?

Az Élet a régi Nyíregyházán nevű Facebook-csoportban osztott meg nemrégiben egy hölgy egy régi-régi képeslapot Nyíregyházáról.

Forrás: F. Vera / Élet a régi Nyíregyházán

Sokakat érdekelt aztán, hogy a képeslapon szereplő Otthon Kávéház vajon hol állhatott Nyíregyházán belül. Te mire tippelsz?Egy kommentelő azt írta:

"Az Otthon Kávéház a mai Október 23. tér déli oldalán volt" - írta, és egy mai utcaképet is megosztott. "Ma ez a rész áll az egykori kávéház helyén..."

Majd hamarosan egy régi újságcikk is előkerült ezzel kapcsolatban:

 

De mik a törzshelyek ma? Neked melyik a kedvenc beülős helyed? Nevezz és nyerj!

 

Most arra vagyunk kíváncsiak, napjainkban melyek azok a helyek, ahová szívesen jártok bulizni, hol lazítotok hétvégén vagy akár hétköznap estéken. Melyik helyen eszitek a kedvenc pizzátokat, vagy hol méri a kedvenc sörötöket a kedvenc csaposotok?

 

Elindult a Törzshely 2022 játékunk, melynek az első, február 14-ig  tartó szakaszában jelöléseket várunk, hogy megtudjuk, melyek olvasóink kedvenc megyei vendéglátóhelyei.

 

Ha van olyan hely, ami kedves a szíveteknek, ahová a legszebb emlékeitek kötődnek és ahol mindig örömmel látnak, ne habozz, nevezz be a játékunkba.

 

Nevezni akár vendégként, akár tulajdonosként is lehet. A jelöléseket három kategóriában (megyeszékhely, város, község) várjuk a szon.hu/torzshely oldalon. A nevezéshez nincs más dolga, mint az oldalunkon kitölteni a jelölési űrlapot és feltölteni egy, a helyről készült képet.

 

És hogy mi lehet törzshely? Nehéz nekünk definiálni, hiszen bármely alkalmi vendéglátóhely, bár, italüzlet, étterem, zenés-táncos szórakozóhely, büfé, cukrászda és ezeknek a mutációja nevezhető.

 

A jelölési szakaszt követően 2022. február 28-tól szavazással egybekötött nyereményjáték indul, ahol a szavazók között nettó százezer forint értékű pénznyereményt sorsolunk ki, a legtöbb szavazatot kapott Törzshelyek pedig milliós értékű reklámcsomagot nyerhetnek.

 

Látogasson el a szon.hu/torzshely oldalunkra és nevezze be még ma a kedvenc helyét! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában