Törzshely

2022.02.28. 10:00

Melyik a legjobb szabolcsi vendéglátóhely? Indul a szavazás

Hamarosan kiderül, hogy melyek a legjobb szórakozóhelyek a megyénkben, hiszen mostantól lehet szavazni három kategóriában is az olvasók által beküldött törzshelyekre. A tét nem kicsi.

Fotó: Shutterstock

Megyénkben számos kiváló vendéglátóhely csábít arra, hogy a barátokkal vagy a családdal eltöltsük a szabadidőnket. Február első két hetében arra kértük olvasóinkat, hogy küldjenek jelöléseket, hogy megtudjuk, melyek az Önök kedvenc megyei vendéglátóhelyei. Nevezni akár vendégként, akár tulajdonosként is lehetett egy kép beküldésével és a hely pontos megnevezésével három kategóriában (megyeszékhely, város, község).

Örömmel számolhatunk be arról, hogy többtucatnyi érvényes jelölés érkezett, így mától elindítjuk a szavazást a Törzshely 2022 oldalunkon.

A Törzshelyekre érvényes szavazatot leadni a játék időtartama alatt, www.szon.hu/torzshely oldalon e-mail cím megadásával lehet. Az olvasók egy képre naponta egyszer szavazhatnak, de akármennyi induló fotójára adhat le voksot, akár mindennap a játék időtartama alatt.

A jelölési szakaszt követően 2022. február 28-tól szavazással egybekötött nyereményjáték indul, ahol a szavazók között nettó százezer forint értékű pénznyereményt sorsolunk ki, a legtöbb szavazatot kapott Törzshelyek pedig milliós értékű reklámcsomagot nyerhetnek. A legtöbb szavazatot kapott helyek kihirdetésére 2022. március 28-án 12 óra után, legkésőbb 5 napon belül kerül sor.

Látogasson el a szon.hu/torzshely oldalunkra és szavazzon még ma a kedvenc helyére! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában