Olvasói levél

2022.02.09. 07:16

"Remélem tényleg felvette valamelyik kamera..."

Nemrégiben Buj környékén jártam. Meglepődtem, amit láttam - írta olvasónk.

Egy állampolgár

A hulladék az úton hever

Forrás: magánarchívum

Sajnos, sok helyen tapasztalható hasonló dolog, hogy szemetes az út melletti árok, fasor. Különösen a kisebb, kevésbé forgalmas helyeken van ez így. Aztán olvasva az egyik arra járó Facebook-bejegyzését, megerősített, hogy papírra vetem gondolatainkat. 

„Szép dolog a felújítás, biztos, hogy örömét lelte valamelyik család benne. Viszont felháborodva tapasztalhattuk, hogy az utána maradt szemetet a buji Szántóhalmi útra borították le. Harkály Gyuláék az Egyesülettel minden évben az ilyen felelőtlen emberek után takarítják el a koszt. Bízom benne, hogy valamelyik kamera látta ezt a felelőtlen cselekedetet a faluban, és az illető elnyeri méltó jutalmát!” – írta teljesen jogosan egy bosszankodó állampolgár. 

Nem tudom, mikor érünk el odáig, hogy megértik az emberek, az ő felelőtlenségük miatt rengeteg pluszkiadásra kell számítani. A sérelmes esztétika mellett engem jobban bosszant a nemtörődöm környezetszennyezés. Ha pedig nem megy másként – remélem tényleg felvette valamelyik kamera –, kapja meg az illető a méltó büntetését, ez talán elriasztja őt, meg a többieket is. 

- Egy állampolgár -

Címkék#Biri

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában