Fidesz

2022.02.04. 15:48

Sok ezer szabolcs-szatmár-beregi család kap adóvisszatérítést

„A családi adóvisszatérítés azt bizonyítja, hogy a magyar kormány nagyon jól kezelte a pandémiás helyzetet, és stabil lábakon áll az ország. A számok egyértelműen bizonyítják, hogy jelentősen erősödik a magyar gazdaság, hiszen több mint 6 százalékos lehet az előző évi növekedés. Február 15-ig megkapják a gyermeket nevelő szülők mellett a várandós kismamák és a velük közös háztartásban élő házastársuk is a családi adóvisszatérítést” – erősítette meg dr. Szabó Tünde országgyűlési képviselő a pénteki, nyíregyházi sajtótájékoztatóján. 

„Összességében több mint 600 milliárd forintot ad vissza a családbarát kormány. Azért is fontos az anyagi segítség, mert a feltörekvő generáción múlik az ország jövője. Szabolcs-Szatmár-Beregben és ezen belül Nyíregyházán is sok ezer szülő jut most jelentős összeghez, amelyet szabadon használhat fel” – mondta dr. Szabó Tünde. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában