Demecser

2022.03.13. 11:00

Egy különleges kockavilág

A LEGO-kiállítást különböző tematikák szerint rendezték be.

KM

A gyerekeket elvarázsolja a kockavilág | Fotó: Kiss Gyula Tibor

A helyi Szivárvány Egyesület gondozásában LEGO-kiállítás nyílt a közelmúltban Demecserben. A tárlatot magángyűjteményből állították össze, s az érdeklődők különböző tematikák szerint láthatják a miniatűr világot. A témák között van például a Lego City városa, a Jurassic World, Harry Potter, Lego Friends, a Star Wars. 

 

Az építőjáték darabjai mellett rengeteg épített elem is bekerült díszletként, valamint fényekkel is fokozzák a hangulatot. A gyűjtemény négy tulajdonosa – Sipos Gábor, Sipos Flóra, Kiss Petra és Kiss Gyula Tibor – több napon keresztül építette az interaktív kiállítást, ahol még nyomozásra is van lehetőségük a gyermekeknek. Előzetes időpont-egyeztetés szükséges a látogatáshoz, ezzel is elkerülve a zsúfoltságot. A kiállítás március 15-éig tekinthető meg Demecserben az egyesület Szabolcsvezér utca 10. szám alatti házában, jelentkezni a 30/677-5704-es telefonszámon lehet. 

 

Címkék#Demecser

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában