Nyíregyháza

2022.03.03. 15:00

Elismerés könyvtárosoknak

A díjakat április 25-én, a könyvtárosok világnapján adják át.

KM

Az idén is várja a jelöléseket a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Könyvtári Kultúrájáért díjra és a Csendes János-díjra a Magyar Könyvtárosok Egyesületének megyei szervezete. Előbbi elismerést azon aktív könyvtáros kaphatja meg, aki hosszabb időn át kiemelkedő munkát végzett a könyvtári kultúra és szolgáltatás korszerűsítésében, míg utóbbi díj a leköszönő vagy már nyugdíjas szakember több évtizedes eredményes pályájának elismerése. 
 


Várják a jelöléseket 

 


A kitüntetésekre felterjeszthetők mindazok, akik közművelődési, felsőoktatási és szakkönyvtárakban, továbbá a képzőhelyeken dolgoznak, dolgoztak, és aktívan részt vesznek az egyesület életében. A jelöléseket a fenntartó, az intézmény vezetője, munkáltatója és bármely könyvtáros kolléga elküldheti március 25-éig postán a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete, 4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2. címre. A borítékra írják rá: könyvtárosi díj.
 

Címkék#könyvtár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában