Titokzat

2022.03.30. 16:00

Felvették a titokzatos hangot, amit Nyíregyháza több pontján is hallottak! Beleborzongsz, ha meghallod!

A Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportban egy nagyon különös videót posztolt egy hölgy: és nem is a videó volt a lényeg, hanem a videó hangja, amiről a következőket írta a posztoló.

Forrás: illusztráció

Forras: illusztráció

"Sziasztok! Hajnal fél 6-tól 6-ig a színház körüli lakóövezetben hallani lehetett ezt a hangot... Nem tudja valaki, hogy mi volt ez? Elég félelmetes meg idegesítő volt, és mintha egyre csak hangosodott volna..."

 

 

(Hang forrása: Sz. E. / Nyíregyen Hallottam)

 

"Azt mondjak, ez a környék kísértet járta, hát nem tudom, én már kb. 500 éve itt lakok, de még szellemet egyszer sem láttam..." - írta valaki. Aztán hamar kiderült, hogy nem is annyira lokális ez a jelenség: Nyíregyháza más részein is hallották ugyanezt a különös hangot..."A jósavárosban is hallható volt, én azt hittem a fülem cseng!" - írta valaki."A Család utcán is hallottam..." - írta valaki más.Egyre több és több beszámoló érkezett aztán: mindenki azt írta, először arra gondolt, hogy valaki porszívózhat, de olyan is akadt, aki vonatkürtre tippelt, de egyik se tűnik reális megoldásnak."Én is hallottam már éjszakánként többször. Csak halkabban. Nem vonat. Engem is nagyon érdekelne, hogy mi ez..." - írta valaki más.Forrás: Nyíregyen Hallottam

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában