Sajtótájékoztató

2022.03.09. 19:09

Fidesz: Meg kell óvnunk az eredményeket

– Sorsdöntő, ha úgy tetszik, életbe vágó választás áll előttünk április 3-án. Az orosz–ukrán konfliktus sok mindent felülírt, így emelkedett a szavazás tétje, mivel biztosítanunk kell hazánk biztonságát ebben a veszélyekkel teli időszakban, és meg kell őriznünk azokat az eredményeket, amelyeket 2010 óta elértünk – mondta Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár szerdán, Nyírteleken tartott sajtótájékoztatóján. 

Majd hozzátette: a döntés egyértelmű lehet annak ismeretében, hogy az ellenzék politikusai már voltak kormányon, és az emberek tisztában vannak a teljesítményükkel. Nem felejtették el, milyen nehéz helyzetbe került akkor a családok, az emberek többsége és az egész ország. Az államtitkár emlékeztetett, hogyan sikerült kezelni a válságot a polgári kormányzás idején, és külön kiemelte a szociális és otthonteremtési támogatásokat, amelyek a családok érdekeit szolgálják. Rámutatott arra is: rendkívül kockázatosak az ellenzéki politikusok kijelentései az ukrajnai háborúról, mert ezzel a hazai és a határon túli magyar közösséget is veszélybe sodorják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában