NYE

2022.03.31. 13:37

Fokozatot lépő egyetemi dolgozók

Feljebb léptek a szakmai ranglétrán, átvehették a kinevezéseket.

A Nyíregyházi Egyetem dísztermében Vassné prof. dr. Figula Erika rektor, dr. János István általános rektorhelyettes és Halkóné dr. Rudolf Éva kancellár köszöntötte és ünnepélyes keretek között adta át a fokozatot lépő akadémiai dolgozók előléptetési dokumentumait.
Ferenczi Ildikó (Műszaki és Agrártudományi Intézet), Nyilas Orsolya (Alkalmazott Humántudományok Intézete) és Veres Gyula (Testnevelés és Sporttudományi Intézet) mesteroktatói kinevezést, míg Bíró István Ferenc és Kerekes Rita (mindketten a Zenei Intézet munkatársai) tanársegédi kinevezést vehettek át.


Főiskolai docensi kinevezést kapott dr. Csabai Judit Krisztina (Műszaki és Agrártudományi Intézet), dr. Halász Judit (Környezettudományi Intézet), Harsányiné dr. Petneházi Ágnes (Alkalmazott Humántudományok Intézete), Irinyiné dr. Oláh Katalin Ilona (Műszaki és Agrártudományi Intézet) és dr. Nagy Zsuzsanna (Gazdálkodástudományi Intézet).


Dr. Antal Balázs (Nyelv- és Irodalomtudományi Intézet), dr. Olajos Judit (Testnevelés és Sporttudományi Intézet ), dr. Simon Csaba (Környezettudományi Intézet),  dr. Szilágyi Dénes (Műszaki és Agrártudományi Intézet), dr. Torkos Katalin (Alkalmazott Humántudományok Intézete), dr. Tóth Csilla (Műszaki és Agrártudományi Intézet) és dr. Vincze Tamás András (Alkalmazott Humántudományok Intézete) oktatók egyetemi docensek lettek.

Címkék#NYE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában