Nyírkáta

2022.03.04. 18:24

Illés Boglárka: meg kell őrizni az eddig elért eredményeket

– Az ország 2010 óta elért eredményeit kell megvédenünk az áprilisi választáson – emelte ki Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke Nyírkátán a Fidesz-KDNP választási fórumán. A politikus kiemelte: a választás tétje nem más, mint hogy előre haladjon az ország és fejlődési pályán maradjon, vagy visszatérjen a 2010 előtti időszak, amikor – mint mondta – Gyurcsány Ferenc és emberei adósságba taszították az országot, a gazdaság romokban hevert, s ezt a mindennapokban adóemelésekben, rezsiár-emelésekben is érezték az emberek. Egekben volt a munkanélküliség, ami a fiatal korosztályt is érintette.

– Ezzel szemben a jelenlegi kormány betartotta ígéretét, 1 millió munkahelyet hozott létre, adókedvezményt nyújt a családoknak, otthonteremtési támogatásokat a gyermekeket nevelő családoknak, és ettől az évtől a fiatalok munkabérét nem terheli személyi- jövedelemadó. Fontos, hogy ezeket az eredményeket ne veszítsük el, különösen most, ebben a helyzetben, amikor a vírusjárvány, a gazdasági kihívások, és a szomszédunkban dúló háború kritikus helyzeteket, nehézségeket hordoz magában. Szükség van egy biztonságot és békét hirdető kormányra – hangsúlyozta Illés Boglárka.

 

Címkék#Nyírkáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában