VOSZ

2022.03.03. 15:30

Megyei vállalkozók is a díjazottak között

Fotó: VOSZ

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) 22. alkalommal rendezte meg a Vállalkozók napját, a csütörtökön tartott budapesti eseményen elismeréseket is átadtak. Varga Mihály pénzügyminiszter külön köszöntötte a díjazottakat, és azt mondta: teljesítményük nemcsak a vállalkozások érdekét szolgálta, hanem a magyar gazdaság gyors újraindulásához is hozzájárult.

– A magyar cégek az elmúlt két évben a megszokottól eltérő, válsággal terhelt helyzetre rugalmasan, jól reagáltak, új utakat kerestek, folytatták a beruházásaikat, vagy éppen újat kezdtek – mutatott rá. Az ünnepségen az Év Vállalkozója díjat vehette át Krivács András, a baktalórántházi Fenyves Szálloda és Konferenciaközpont tulajdonosa, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége csütörtökön rendezte meg a Vállalkozók napját, az  eseményen elismeréseket is átadtak. Az Év Vállalkozója díjat vehette át Krivács András, a baktalórántházi Fenyves Szálloda tulajdonosa, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke, Varga István, a Vagép Zrt. résztulajdonos-igazgatója és Kéninger András, Nyírség Trans Kft. ügyvezető tulajdonosa is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában