Kisvárda

2022.04.13. 08:47

Családbarát lett a szülészet

Pályáztak, nyertek és családbarát szülészeti osztályt alakítottak ki a kórházban.

KM

Fotó: Toth Sandor

Sikeresen pályázott az úgynevezett családbarát szülészet kialakítására a Szent Damján Görögkatolikus Kórház. – Elsődleges célunk az volt, hogy a családbarát szemlélet még magasabb szinten érvényesüljön intézményünkben és növeljük ezáltal a kismamák komfortérzetét – osztotta meg az egészségügyi intézmény az örömteli hírt. 
 


Komfortos szobákban 

 


A korszerűsítéssel megújult, modern környezetben várják a kismamákat a gyermekágyas részlegen, amely két komfortos egyágyas VIP-kórteremmel és hat kétágyas kórteremmel bővült. 
– A gyermekágyas részlegünkön a családbarát, kis ágyszámú kórtermek kialakítása és modernizálása mellett a 24 órás rooming-in rendszer működik, így az anyuka és az újszülött kisbabája igény szerint a nap 24 órájában együtt lehetnek. Munkatársaink arra törekszenek, hogy elégedetten távozzanak a leendő édesanyák az osztályról – írta közleményében a kórház, amely folyamatosan fejlődik és mindent megtesz annak érdekében, hogy megkönnyítse a mamák kórházi tartózkodásának idejét, zavartalanná tegyék a szülés és az első napok élményeit.

 

Borítókép: Új környezetben tölthetik az első napokat a mamák és a babák | Fotó: Kórház

Címkék#Kórház

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában