Ingatlanbazár

2022.04.16. 09:44

Hófehér, minimál stílus 180 nm-en, Nyíregyházán

A 95 millió forintért kínált családi ház talán még 1 éves sincs. Még a fotókon keresztül is érezni a bútorok és falak frissességét. Vajon kié lesz a hófehér szépség?

 

“Nyíregyháza kertvárosi övezetében, a Báthory lakóparkban eladásra kínálok, egy 180 nm-es, minimál stílusú, igényesen megtervezett, egyszintes családi házat. Az ingatlan 2021-ben épült, mely 758 nm-es telken helyezkedik el, mely B30-as téglaszerkezetű, 15 cm szigeteléssel ellátott. Kialakításra került benne előszoba, 4 különálló szoba, amerikai konyha nappalival, kamra, közlekedő, 2 fürdőszoba WC-vel, mosókonyha, egy 9 nm-es és egy 18 nm-es terasz. 

 

 

[...] Az otthon melegét elektromos fűtőszőnyeg borítja minden helyiségben, mely külön termosztáttal van felszerelve és 20 év garancia van rá. A rezsi költségét kiváltja a 9 kW-os napelem, szükség esetén 16 kW-ig bővíthető. A kert füvesítése, gyepszőnyeg teljesen előkészítve. Az udvaron öntözőrendszer, fúrt kút, gyerekeknek játszótér van kialakítva. A ház biztonságát 8 kamerás HD rendszer biztosítja. Parkolásra 30 nm-es zárt garázsban van lehetőség. [...]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában