Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.04.14. 07:06

Nyereményeket adtunk át

Gyűjtse a milliókat! játékunk újabb két nyertesének szerdán gratuláltunk.

KM

A játékban tizenhárom héten át jelent meg milliós kupon a Kelet-Magyarországban, a szelvényeket pedig a megfelelő helyre kellett felragasztani. Azok között, akik gondosan gyűjtötték a milliós szelvényeket, közjegyző jelenlétében sorsoltuk ki a nyereményeket. 
 


Közösen játszottak 

 


– El se akartam hinni, amikor telefonáltak. Épp a buszmeg­állóban voltam, nem is igen fogtam fel, hogy mi történt. Hazaérve hívtam a lányomat, hogy elmeséljem a történteket. Ő kérdezett rá, nem játszottunk valamit? – mesélte el a Nyíregyházán élő Kéri Péterné, hogyan értesült a nyereményről, ami egy 100 ezer forint értékű Media Markt vásárlási utalvány. 
– Több mint 45 éve vagyok a Kelet-Magyarország előfizetője, elsőként mindig a címlapon az érdekesebb cikkek ajánlóit olvasom el, majd az utolsó oldallal folytatom – tudtuk meg hűséges előfizetőnktől, aki nyugdíjasként szeret színházba, moziba járni, így kedveli a programoldalt is, ahol mindig talál valamilyen kedvére való rendezvényt, eseményt. 
– Eddig nem volt nagy nyereményem, a lottón is csak két találatig jutok. A barátnőm azonban nagyon kedveli a nyereményjátékokat, ő volt az, aki szorgalmasan gyűjtögette és ragasztotta a szelvényeket. Bevallom, már ki is ment a fejemből a milliós játék, így még nagyobb meglepetés és öröm az, hogy nyertem – mondta Kéri Péterné, de azt még nem döntötte el, mire költi a nyereményt, ha már együtt vettek részt a játékban a barátnőjével, akkor ezt is megbeszélik. 
 


Várja őket Zalakaros 

 


Három lányuk, hat unokájuk (és két dédunokájuk) is együtt örült a Schuller házaspárral, akik egy wellnesshétvégét nyertek Zalakarosra. 
– Ez nagy öröm, mert még nem nyertünk semmit. Komoly dilemmában vagyunk, nem döntöttük el, ki utazik – mondta a Tiszanagyfalun élő Schuller Istvánné, aki férjével és legidősebb unokájával, Józseffel jött átvenni a nyereményt. 
– A mi korunkban már nem könnyű az utazás, lehet, hogy odaadjuk valamelyik unokánknak – tették hozzá, de József felvetette, utazhatnak az unokával együtt is. A 62. házassági évfordulóját már megünneplő házaspár több mint 30 éve olvassa lapunkat, a mindennapjaik fontos része. 
– Papa kedvence a sport, a foci, engem a hírek érdekelnek, szeretek mindent tudni a megyéről – árulta el Schuller Istvánné, s megtudtuk, a nyeremény átvételekor ünnepelte 80. születésnapját a családfő. Együtt gyűjtötték a játékszelvényeket, de arra nem számítottak, hogy rájuk mosolyog a szerencse. Mire elköszöntünk, mosolyogva jegyezték meg: átgondolják az utazást. KM 
 

Borítókép: Kéri Péterné és Schuller Istvánné a nyereményükkel | Fotó: Pusztai Sándor

Címkék#nyeremény

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában