Nyíregyháza

2022.04.11. 14:02

Tánctanoda-siker: a legkisebb is a legnagyobbak között!

Eredményes hétvégét zárt a Tánctanoda.

 Pénteken rendezték meg a 18. Móra-Garabonciás Regionális Szólótánc Fesztivált, ahol a nyíregyházi műhely 16 produkciót indított. A versenyen négy korcsoportban lehetett nevezni és ügyesen táncolni a különdíjakért, valamint a lányoknak adható pántlikás és a fiúknak adható bokrétás díjért.
A Tanodás táncosok közül különdíjat kapott: Antal Luca Katica, Dede Fanni a versenyen nyújtott énekes, táncos teljesítményéért, Kácsor Balázs a versenyen nyújtott teljesítményéért.
Bokrétás táncos lett: Anka Dávid, Mendler Márton, Kácsor Balázs, Papp Gergely,
pántlikás táncos lett: Antal Anna Eszter, Antal Luca Katica, Dede Fanni, Papp Diána Sára, Tóth Luca Zsoldos Mirtill.
Szombaton és vasárnap rendezték meg a 9. Jászberényi Regionális Szólótánc Fesztivált, ahol három megye legjobbjai mérhették össze tánctudásukat.
A Tánctanoda képviseletében két páros és egy szólista fiú indult itt. A közel 90 produkció közül táncosaik mindegyike díjal térhetett haza. Papp Diána Sára és Anka Dávid különdíjat kapott a versenyen nyújtott teljesítményéért, Antal Anna Eszter és Tóth Luca nívódíjas táncos lett. Kácsor Balázs – aki második osztályos tanuló – bekerült a legnagyobbak közé, hiszen táncával kiemelt nívódíjat kapott.
A táncosokat Tánctanoda két vezetője, Antal Dóra és Antal Roland, valamint Kácsor Ignácz Gabriella és Kácsor István készítette fel.

Címkék#tánc
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában