Jujj...

2022.05.07. 08:54

A hányinger kerülgette, amikor ezt meglátta a nyíregyházi buszmegállóban...

A Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportban két fotót tett közzé egy férfi. "Ma reggel a kórházból kilépve ez a látvány fogadott a buszmegállóban. Nem túl éles a kép, de a lényeg látszik..." - írta.

Forrás: Nyíregyen Hallottam

Forrás: G. Péter / Nyíregyen Hallottam

"A pad és közvetlen környéke széklettel, hányadékkal, vizelettel szennyezve. Sajnos nem egyedi eset, hanem mindennapi... Éjszakás műszak után jólesett volna egy kicsit leülni, míg várom a buszt. De ez a kisebbik baj. A nagyobbik a fertőzésveszély. Naponta rengeteg gyermek és idős ember megfordul itt. Minden elismerésem a közterület takarítóké. Ők minden reggel fél hét körül megjelennek itt, becsületesen, lelkiismeretesen összetakarítanak. Ezt is eltüntették. Csak sajnos nincs látszata a munkájuknak, mert pár óra múlva ugyanígy néz ki. Mert bizonyos emberek nem ismerik a kultúrát. Szégyen, hogy a huszonegyedik században az Eu-ban ilyen környezetben kell várni a buszt."

Forrás: Nyíregyen Hallottam

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában