Nyírbogdány

2022.05.25. 06:47

A rendőrök munkájával ismerkedtek

Bemutatták a diákoknak a fegyvereket és a helyszínelések során használt eszközöket is.

KM

A fiatalok számára titokzatos és érdekes világ a rendőrség munkája. Éppen ezért döntöttek úgy a nyírbogdányi Kazinczy Ferenc Baptista Óvoda, Általános Iskola és AMI 5. osztályának diákjai, hogy ellátogatnak a megyei rendőr-főkapitányságra, ahol megismerkedhetnek az ott dolgozók mindennapjaival. 

A helyszínelés eszközei 

– Kedvesen fogadták tanítványaimat május 19-én a megyei rendőr-főkapitányságon, köszönettel tartozunk a főkapitánynak, Farkas József r. dandártábornoknak és kollégáinak, Sógor Csabának és Usztics Attilának – tájékoztatta szerkesztőségünket Gadzsa Bernadett osztályfőnök. – Sok-sok élménnyel gazdagodtak a gyermekek, hiszen betekintést nyerhettek a rend­őrség mindennapi életébe. Minderről hallhattunk előadást, de láthattunk videófilmet is. Megismerkedhettek a gyermekek továbbá a fegyverekkel, illetve részletesen bemutatták nekünk a helyszínelések alkalmával használt eszközöket is. A gyermekek számára felejthetetlen nap volt, s még az is fokozta, hogy ajándékokkal távoztak – tette hozzá a tanárnő.
 

Borítókép: A nyírbogdányi diákok Sógor Csaba r. alezredessel és Gadzsa Bernadett osztályfőnökkel | Fotó: iskola

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában