Tündérszépek

2022.05.04. 08:33

Andrea nagyon boldog, hogy bejutott a döntőbe

A fiatal lány megtiszteltetésként éli meg, hogy képviselheti a megyét a versenyen.

KM

Forrás: MW

Tündérszépek szépségversenyünk szakmai zsűrije a közelmúltban összeült, hogy kiválassza azt a huszonegy lányt, aki részt vehet a 2022-es verseny fináléjában. 

A harmóniát figyelte 

A zsűritagoknak nem volt egyszerű dolguk, hiszen rengeteg gyönyörű lány próbált szerencsét a versenyen. Molnár Irina, a Mediaworks értékesítési igazgatója kiemelte: a közösen kialakított választási szempont alapján a természetes szépséget keresték a jelentkezőkben. 

Forrás: MW


Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya hozzátette: külsőre és belsőre is a harmóniát figyelte a versenyzőkön, valamint a nőies, magabiztos, tudatos lányokat kereste, a csiszolatlan gyémántokat. Döntésük nyomán Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét Tóth Andrea képviseli majd a május 5-én kezdődő országos döntőben. 

Sokat készült 

A 19 éves, nyíregyházi Andrea jelenleg a Debreceni Egyetem hallgatója. Nyitott személyiségnek tartja magát, aki nagy érdeklődéssel fordul mindenhez. Szívesen olvas önfejlesztő könyveket, főz, edz vagy utazik. Élete meghatározó része a divat, korábban már részt vett néhány fotózáson is, azonban szeretne ebben magasabb szintre lépni, ezért is jelentkezett a versenyre. 
Horoszkópja a Kos, melynek tulajdonságai saját bevallása szerint nagyon jellemzőek rá. 
– Óriási meglepetésként ért ez az egész, nem számítottam rá, hogy bejutok a döntőbe. Úgy érzem, hogy egyszerre felelősség és megtiszteltetés, hogy én képviselhetem a megyét. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit hoz a jövő, mi lesz a következő lépés – árulta el lapunknak Andrea. 

Forrás: MW


– Már az is egy hatalmas lépés volt számomra, hogy egyáltalán jelentkeztem – fűzte hozzá a megye királynőjelöltje. – Nagyon sok időbe telt, mire eljutottam odáig, hogy meg merjem ezt lépni, sőt még az, hogy elmenjek a fotózásra. Rengeteget készültem rá, diétáztam és sokat edzettem, hogy minél jobb formában legyek és jól sikerüljenek a képek. Ebben nagyon sokat segített a szüleim, a családom és a barátaim támogatása. Úgy érzem, végre elég magabiztos vagyok ahhoz, hogy részt vegyek egy szépségversenyen. Most jött el az ideje! KM 
 

Borítókép: Tóth Andrea sokáig halogatta a jelentkezést | Fotó: MW-Archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában