Hova, merre?

2022.05.06. 13:42

Bulikalauz: nézzük, mi vár ránk hétvégén!

Lassan magunk mögött hagyunk egy hosszú, tanulással, érettségivel, munkával telt hetet, és jön a jól megérdemelt pihenés. Annak, aki aktívan kívánja eltölteni a péntek, szombat estét, bőven van miből válogatnia, koncertekben, fellépőkben nem lesz hiány ezúttal sem. Ízelítőül: ma este Nyíregyházán táncoltatja meg a rajongóit Lábas Viki zenekara, a Margaret Island.

20210825 Szeged Fotó: Karnok Csaba (KC) – Délmagyarország (DM) Koncertek a SZIN fesztiválon. képen: Margaret Island

Fotó: Karnok Csaba

Május 6., péntek 

19 óra: Hol marad az én történetem 
Elérkezett a nap: a Margaret Island pótolja elmaradt nyíregyházi koncertjét! 
Visszatérő vendég már a Club Hollywoodban a zenekar, szinte évente-kétévente ad koncertet zenésztársaival Lábas Viki. A Hol marad az én történetem elnevezésű 
klubturné – ugyanez a címe a banda tavaly ősszel megjelent új nagylemezének – során a klasszikusok, mint például a közönségkedvenc Eső, Hóvirág vagy Nem voltál jó mellett az új album dalai is helyet kapnak a műsorban. Felcsendül a koncerten többek között a Meddig maradunk még, a Ha elvesznél és a Senki nem felel is. A trió vendéget is hoz a nyíregyházi koncertre Kristoaf személyében. A fiatal előadó művészete a 
feltáratlan belső víziókon alapszik, a melodrámát tárgyiasítja. Retrospektív, keserédesen nosztalgikus, de jelenre utaló. Stáblista című bemutatkozó albuma 2021 tavaszán látott napvilágot, témája a fiatalkor széles spektrumú feldolgozása. 

22 óra: Pénteki megborulás 
Filmszakadós éjszakát hirdetett a Mamma Mia. 
A nyíregyházi szórakozóhelyen péntek este gondoskodnak róla, hogy az egész heti érettségi őrületet maradéktalanul levezethessék úgy az érintettek, mint az együttérzők. A totális megborulást a téma nagymesterei, Christopher és Szecsei vezénylik le a buli rezidenseivel, Fenyvesivel és Tekk-kel karöltve, miközben az emeleten Sögö a funky, a latin, az R’n’B és a hiphopmuzsikákat adagolja. Kezeket fel, nincs kegyelem! 

Május 7., szombat 

21 óra: Exkluzív este a Barbizonban 
Kiváló zenésztársai kíséretében, egy igazán exkluzív bulival kápráztatja el közönségét a népszerű énekesnő, Nótár Mary. 
A nyíregyházi szórakozóhely két termében mindenki megtalálja a szívéhez legközelebb álló zenei stílust, ezt Grandj és DJ Nagy garantálja. Belépés csak nagykorúaknak! 

21 óra: Nincs hétvége élő zene nélkül 
A vajai Anna Pubban szombaton egy igazi közönségkedvenc, Ignácz Márkó szolgáltatja a zenét. 

22 óra: Amor latino, que loco! 
Az érzelmeké lesz a főszerep szombat éjjel a Mamma Miában. 
A nyíregyházi club színpadán a női szívek megdobogtatója, a tüzes latin slágerek hazai nagykövete: Csordás Tibi! A retró teremben DJ Geczo, míg az emeleten Mr. Aradványi diktálja az ütemet. A buli 20 pluszos. 

22 óra: Welcome Coronita 
A tiszateleki Club Pegazust szombat éjjel beveszi a Coronita csapata. 
A támadást Steve Judge és Andrewboy vezeti, szóval kár ellenkezni, egyszerűbb, ha mindenki megadja magát a lemezlovasoknak, és átadja magát a lüktető dallamoknak és sodró ritmusoknak. 

22 óra: Hódítások éjszakája 
Párt keresel vagy csak buliznál egy kiadósat? Akármit is tervezel, a Karmában a helyed! 
A nyíregyházi klub szervezői nem először öltik magukra Cupido jelmezét. Szombaton Newik, Stephanie és Fenyvesi közreműködésével minden adott lesz egy remek éjszakához. S hogy elkerüljétek a félreértéseket, különböző színű karszalagok segítenek eligazodni abban, ki miért érkezett: a piros azt jelzi, hogy a viselőjének szíve már foglalt, a sárga tulajdonosa hódítóra vár, míg a zöld szalagosok mindenre nyitottak. 

22 óra: Dömping a lemezjátszók mögött 
A Club Passionben egész éjjel a leghúzósabb beatek tartják fogva a bulizókat. 
A mátészalkai szórakozóhelyen DJ Free, Patrick és Czaga is feltűnik a lemezjátszók mögött. Az este házigazdája Deniel B. 
 

Borítókép:  Lábas Viki | Fotó: Délmagyarország

 

Címkék#buli

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában