Tiszatelek

2022.05.25. 06:45

Együtt sportolnak újra a szüleikkel a diákok

KM

 A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezi a gyermeknapot a tanulóknak és a szüleiknek a Tiszateleki Hunyadi Mátyás Általános Iskola a sportudvarán. 

Kényszerszünet után 

Az idei családi rendezvényt azért várják nagy érdeklődéssel kicsik és nagyok, mert az elmúlt két évben a koronavírus-járvány miatt le kellett mondaniuk arról, hogy közösen kapcsolódjanak ki, közösen szórakozzanak. 

Az oktatási intézmény május 27-én délelőtt először a gyermekeknek szervez programokat, a délutáni órákban pedig közös játékra és vetélkedőre invitálják a sportolni, játszani vagy szórakozni vágyó felnőtteket. A programsorozat 8 órakor a csapatok megalakításával indul, majd megkezdődik közöttük a diákok körében oly népszerű számháború. Akadályverseny is vár a csoportokra 10 órától, tizenhat állomáson kell bizonyítaniuk a fiataloknak ügyességüket, erejüket, bátorságukat, kitartásukat. 
Az ebédet követően a délutáni összeállításban szerepel apa-fia futballmérkőzés, anya-lánya röplabdamérkőzés, lesz továbbá családi ügyességi vetélkedő, akadálypálya. Érdekesnek ígérkezik a tanár-diák összecsapás is, a pedagógusok és a nebulók kosárlabda-mérkőzésen mérik össze ügyességüket.
 

Címkék#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában