Nyíregyháza

2022.05.25. 06:26

Fokozott figyelem a frekventált helyeken

A tapasztalatok szerint a megerősített rendőrségi szolgálat hatékonyan biztosítja a városlakók nyugalmát.

KM

Rendőrök, közterület-felügyelők és polgárőrök közösen látnak el járőrszolgálatot a nyári időszakban péntek éjszakánként Nyíregyházán. 
A fokozott hatósági jelenlét a város frekventált területeire; a parkok, közterek, játszóterek, és az éttermek, szórakozóhelyek környezetére fókuszál, és elsősorban a lakosság nyugalmát megzavaró, valamint a szubjektív közbiztonságérzetüket hátrányosan befolyásoló jogsértések megelőzésére irányul. 

Kedvező tapasztalatok 

A korábbi évek pozitív visszajelzései alapján az együttműködő hatóságok munkatársaival megerősített rendőrségi szolgálat hatékonyan biztosította a városlakók nyugalmát, a szórakozók biztonságát. 
A demonstratív szolgálatellátás május 20-án megkezdődött, és egészen szeptemberig tart. A közterületi szolgálatok tervezésekor a részt vevő hatóságok figyelembe veszik az állampolgári bejelentéseket és a köznyugalmat megzavaró korábbi jogsértések helyszíneit – számolt be az idén újra megszervezett akcióról a megyei rendőr-főkapitányság.
 

Borítókép: A hatóságok közös ellenőrzésének jók a tapasztalatai | Fotó: polgárőrség

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában