Stadion

2022.05.09. 17:30

Lenyűgöző videó a stadionról: az alapozás kész, ez következik most...

A közel százéves Spartacus FC új otthonának alapkövét februárban rakták le, ekkor kezdődtek az alapozási munkák - írta a magyarepitok.hu.

Forrás: ÉPKAR ZRT.

A projekt a Beruházási Ügynökség BMSK Zrt. beruházásában az Épkar Zrt. és a Nyír-Wetland Kft.-ből álló konzorcium kivitelezésével valósul meg.

A stadion 12200 négyzetméteres lesz, 8150 férőhelyes fedett lelátóval, melyben egy 10160 négyzetméteres központi labdarúgópálya kap helyet.

 

Fitnesztermet és rekortán futókört is kialakítanak


A létesítmény multifunkcionális kialakítású, amelyben elhelyezhető egy 160 négyzetméteres színpad is. Továbbá helyet kap egy kétszintes, kétszáz négyzetméteres, fitneszteremmel és öltözőkkel felszerelt sportközpont, valamint a stadion körül egy 670 méter hosszú, kivilágított rekortán burkolatú futókör is készül.

A kivitelezés a klub 1958-ban átadott csarnokának bontásával kezdődött, melynek székeit a rajongóknak és a közeli sportlétesítményeknek adományozták, ezzel is csökkentve a keletkezett hulladék mennyiségét.

Az Épkar Facebook oldalán április végén közzétett videó szerint az alapozás befejeződött, és kezdődhet a stadion szerkezetépítése.

Forrás: magyarepitok.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában