ZöldOkos Kupa Palánta

2022.05.28. 18:10

Parádés pazonyi „palánták”

Az előkelő második helyet érték el a ZöldOkos Kupa Palánta verseny Kárpát-medencei döntőjében.

Forrás: PontVelem

A ZöldOkos Kupa Palánta verseny megyei elődöntője után a regionális, hajdúszoboszlói középdöntőben is nagyszerűen szerepelt a nyírpazonyi Színi Károly Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola csapata, így bejutottak az országos döntőbe, amit a városligeti Mezőgazdasági Múzeumban rendeztek meg.  
A Kárpát-medencei fináléban kilenc 9 hazai és 3 határon túli együttes vett részt. A zsűrit  Bánki Andrea (EMMI), dr. Wégner Krisztina (MÁV Zrt.) és Matolcsy Miklós (PontVelem Nonprofit Kft.) alkották.

Forrás: PontVelem


– Az impozáns helyszínen igen szép eredményt ért el a triónk: a Pazony Ifjai az előkelő második helyet szerezte meg. A három nyolcadikos tanuló, Dubay László, Nagy Dániel és Ádám Bendegúz nagyon sok energiát fektetett bele a versenybe, és az igyekezetüknek beérett a gyümölcse. Büszke vagyok rájuk, le a kalappal a teljesítményük előtt! – jegyezte meg Jeles Attila, a Színi Károly Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedagógusa, a Pazony Ifjai felkészítő tanára.
A versenyt a budapest XIII. kerületi Csata Utcai Általános Iskola Zöld Lóherék nevű együttese nyerte. A ZöldOkos Kupa kiemelt támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma mellett a Kék Bolygó Alapítvány és a MÁV-Volán Csoport, szervezője a PontVelem Nonprofit Kft. volt. 

Címkék#Nyírpazony

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában