Nyíregyháza-Sóstóhegy

2022.05.22. 11:30

Vadászélet a nyári táborban

Lesz többek között nyomolvasás, íjászat, légfegyveres és szimulációs lézeres vadászat, madárgyűrűzés.

KM

Hamarosan itt a nyári szünet, várja a megérdemelt pihenő a diákokat. 

Szimulációs lézeres vadászat 

A tartalmas időtöltést, a közösséget azonban igénylik a fiatalok, s erre jók a nyári napközis táborok. Napközis tábort szervez általános iskolás gyermekek számára az Országos Magyar Vadászkamara megyei szervezete a Vadásztársaságok Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szövetségével közösen a sóstóhegyi székházában. A turnusok időpontjai: június 20–24., június 27-től július 1-jéig, július 4-től 8-ig, július 11-től 15-ig. A jelentkezési határidő: június 10. 

A fiatalok a foglalkozások során megismerkednek hazánk vadfajaival, a vadgazdálkodás alapjaival, kipróbálhatják a vadászat eszközeit. Lesz továbbá nyom­olvasás, fajismeret, íjászat, légfegyveres és szimulációs lézeres vadászat, madárgyűrűzés, kézműveskedés, terepi foglalkozás vadászterületen, valamint a fiatalok bepillanthatnak a fácán és tőkésréce nevelésének kulisszái mögé, s megismerkedhetnek a vadászkutya-kiképzés alapjaival is.

 További információ kérhető munkaidőben a 06-20/452-6417-es telefonszámon. 
 

Borítókép: A vadászkutyákkal is megismerkednek a diákok | Illusztráció: M. Magyar László

Címkék#vadászat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában