Kelet-retró

2022.06.04. 08:00

Szörnyű halált halt egy bátorligeti nő

Felidézzük, miről írt a Kelet-Magyarország évtizedekkel ezelőtt ezen a napon.

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

1962. június 4., hétfő

Illyés Gyula, Váci Mihály és Szállási László írók a könyvhét alkalmával Sóstóra is ellátogattak.

1972. június 4., vasárnap

Bíróverés Ópályiban 

A megyei labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága csütörtöki ülésén hét kiállított labdarúgó ügyében hozta meg fegyelmi határozatát. Tyukodon az elmúlt vasárnap a nézők egy részének sportszerűtlen viselkedése miatt - ami a játékvezető ellen irányult - négy percig állt a játék. Baktalórántházán a legutóbbi fordulóban a mérkőzés levonulásakor egy néző követ dobott a játékvezetőre. A fegyelmi bizottság szigorúan figyelmeztette mindkét sportegyesületet, hogy a jövőben biztosítsák a pálya rendjét, mert hasonló esetnél pályabetiltást alkalmaznak. 

Ópályiban vasárnap a Csenger elleni mérkőzés lefújása után a pályán a nézők egy része tettlegesen bántalmazta a játékvezetőt. Ezért a fegyelmi bizottság az Ópályi MEDOSZ ellen eljárást indít. Az ügyben június 8-án tartják a tárgyalást, amelyre megidézték az ópályi sportegyesület vezetőjét és a játékvezetőt.

Nyíregyháza Jósavárosban gyorsan változik a látkép. Az építők házgyári elemekből naponta emelnek új háztömböket.

1992. június 4., csütörtök

Szörnyű halált halt egy bátorligeti nő

Bátorligeten egy 58 éves nő fürdővizet készített magának. Az ittassága miatt nem volt rá gondja, hogy a forró vizet lehűtse, s a körülbelül 80 fokos vízbe beleült. A mentők súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba, de ott június elsején meghalt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában