Kelet-retró

2022.06.24. 16:00

Tehenek okoztak baleseteket megyénkben, 4 ezer Lada Tuzséron

Felidézzük, miről írt a Kelet-Magyarország évtizedekkel ezelőtt ezen a napon.

Illusztráció: Shutterstock

1962. június 24., vasárnap

Tehenek okoztak baleseteket megyénkben

Az utóbbi napokban két helyen is közlekedési balesetet okoztak megyénkben az úttesten őrizetlenül sétáló tehenek. T. M. csegöldi autóbusz-vezető Fehérgyarmaton szabálytalanul előzte az út mellett parkírozó teherautót, ami mögül egy őrizetlenül hagyott tehén került eléje. Az összeütközés következtében a tehenet kényszervágásra kellett vinni, az autóbuszon is jelentős anyagi kár keletkezett.

A másik közlekedési balesetet S. I. mátészalkai lakos idézte elő, aki anélkül, hogy körülnézett volna, az országút másik oldalára terelte tehenét. így történt, hogy S. M. motorkerékpárjával belehajtott az állatba, és a motorost súlyos sérüléssel kórházba kellett szállítani. A motorkerékpár utasa is kisebb zúzódást szenvedett.

1992. június 24., szerda

4 ezer Lada Tuzséron

Tuzsér térségében, a VAGÉP Vállalat telepén és a helyi termelőszövetkezet udvarán több mint 4 ezer Lada Samara, Volga, Niva gépkocsit tárolnak. A járművek egy részét innen szállítják más országokba - mint a kis képen a Ladákat Horvátországba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában