Nyíregyháza

2022.07.01. 18:35

Kitárták a "mennyek kapuit" (fotók)

A sikeres és harmonikus élet titka az, hogy odafigyelünk és törődünk magunkkal.

Fotó: Sipeki Péter

Semmelweis Ignác, az anyák megmentője születésének évfordulóján nyitotta meg kapuit a Heaven Health & Beauty a megyeszékhely szívében. Kiss Hedvig a pénteki ünnepségen elárulta: a klinikát három alappillérre álmodta meg, a szépségre, valamint a testi és lelki egészségre.
– A Szépségszelencében dolgozó szakembereink professzionális gépek segítségével ápolják a vendégek bőrét, a Lélekkuckóban kezelésekkel, fülakkupunktúrával, masszázzsal szeretnénk elérni a lelki egészséget, míg a Testőr különböző szakrendeléseknek, első körben bel- és bőrgyógyászatnak ad helyet. A sikeres és harmonikus élet titka az, hogy odafigyelünk és törődünk magunkkal, mert csak így fordíthatjuk fizikai és lelki erőnket azokra, akik a legfontosabbak nekünk.

 

Dr. Vinnai Győző elöljáróban elmondta: több mint egy évtizede ismeri az Élet Forrása Egyesület elnökét, Kiss Hedviget, aki mindig tele volt megvalósításra érdemes, az egyén, a közösségek és a társadalom számára hasznos ötletekkel.

– Hogy miért van szükség az ilyen klinikákra? Mert az embereknek foglalkozniuk kell magukkal, a testi és lelki egészségükkel, a megjelenésükkel. Egy tanulmányban olvastam, hogy a magyar nők átlagosan 63,8 évet élnek egészségben, miközben a várható élettartamuk 78 esztendő, ellenben a férfiak 61,8 évet a 73-ból. A társadalmi mutatókon csak akkor tudunk javítani, ha egyénileg teszünk azért, hogy minél tovább éljünk egészségesen – mutatott rá az országgyűlési képviselő. Elhangzott: a Heaven Health & Beauty elhivatott, magasan kvalifikált szakemberekkel és a legmodernebb esztétikai és orvosesztétikai eszközökkel várja a vendégeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában