Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.07.08. 09:49

Hamarosan bemutatjuk a megye színötöseit

KM

Fotó: Shutterstock

Lezárult a jelentkezési időszak a Kelet-Magyarország és a szon.hu közös, Színötös elnevezésű pályázatára, melyben megyénk kitűnő tanulóit kerestük, az elmúlt tanévet kitűnő bizonyítvánnyal záró tanulók jelentkezését vártuk. 
A Színötös pályázatunkra július 6-án 14 óráig lehetett jelentkezni, és örömmel tapasztaltuk, hogy idén is sok fotót és színötös bizonyítványt küldtek be olvasóink: többek között Nyíregyházáról, Mátészalkáról és Záhonyból is jelentkeztek a kitűnő tanulók és szüleik. Tapasztalatunk szerint sok családban több gyermek is kitűnő eredménnyel büszkélkedhet, van, ahonnan három testvér nevezését kaptuk meg. A részvétel feltétele az volt, hogy a szülő a szon.hu/szinotos oldalon elérhető űrlapot kitöltse, és a gyermekéről, illetve a gyermek bizonyítványáról készített fotót a beleegyező nyilatkozattal együtt feltöltse. 
Azokat a gyerekeket mutatjuk be lapunkban, akiknek bizonyítványában csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva a szüleik segítségével jelentkeztek felhívásunkra. 

Gratulálunk a diákoknak 

A jelentkezések feldolgozását megkezdtük, szerkesztőségünk nevében ezúton is gratulálunk minden szép bizonyítványhoz. Szabolcs- Szatmár-Bereg megye kitűnő tanulóit július 11-e után láthatják a Kelet-Magyarországban. 
 

Címkék#színötös

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában