Ingatlanbazár

2022.08.27. 07:01

42,5 millióért eladó a Csécsi Kemencés Lángos étterem!

A 170 nm-es csécsi ritkaság nem csak a kulináris szenvedélyeket, de a kulturális érdeklődést is kielégítheti. Mivel az eladó épület ablakából egyenes rálátás nyílik a Móricz Zsigmond házra!

Forrás: Ingatlanbazár

“Megvételre kínálok Tiszacsécse központi részén elhelyezkedő mindenki számára jól ismert Csécsi kemencés làngos éttermet! Az épület együttes kiváló kialakításának korszerűsítésének köszönhetően alkalmas több üzleti tevékenységnek egyaránt! Jelenleg szálláshely illetve étterem! Az ingatlanban található tágas klimatizált vendégtér , konyha rész raktárak illetve kiszolgáló pult a további részében található 3 szoba külön külön vizesblokkal! 40 nm- es terasszal! 

 

Az épület együttes fűtését gáz központi fűtés biztosítja! Az udvar illetve kert része kiválóan alkalmas akkàr pihenő keretnek illetve játszótér kialakitàsàra is! Turisztikai egyik legkedveltebb célpontja mivel a étterem ablakán kitekintve a mindenki számára jól ismert Móricz Zsigmond ház található! Irányár: 42.5 millió forint [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában