Nyíregyháza

2022.08.10. 14:54

A Bem és a Gárdonyi diákjai együtt nyaraltak

Az önkormányzat szigligeti üdülőjében ezen a nyáron a hetedik turnusban a Bem József Általános Iskola és a Gárdonyi Géza Tagintézmény diákjai nyaraltak. A festői környezet, az izgalmas programok az idén is kiváló lehetőséget nyújtottak a pihenésre, kikapcsolódásra a magyar tenger partján.

Sárváron a csúszdák, medencék sokaságában mindenki megtalálta a kedvének tetsző szórakozást. A Tapolcai-tavasbarlang élményközpontjában sok érdekességet tudtak meg a karsztok és a barlangok csodálatos világáról. Sümegen az arénában a történelmi várjátékon a színes bemutató a gyerekek figyelmét folyamatosan fenntartotta.

A szigligeti várnál csodálatos panoráma tárult a szemük elé. A Balaton csillogó vize, a hegyek, erdők és mezők változatos színei elvarázsolták őket. A nemrég felújított vár kalandos története több százéves múltra tekint vissza. Megnézhettek egy bemutatót a solymászok munkájáról. Amikor csak tehették, strandoltak, a Balaton habjaiban hűsítették magukat a nagy forróságban. A táborozás végére a csapat a tartalmas programok és a közös sportjátékok révén igazi közösséggé kovácsolódott.

Címkék#nyaralás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában