Szamoskér

2022.09.13. 13:28

Kígyózó sorok a sátruk előtt

A szamoskériek töltött káposztája hatalmas sikert aratott a Magyar Ízek Utcájában.

Nagy megtiszteltetés érte Szamoskért: nemzeti ünnepünkön bemutatkozhattak a Magyar Ízek Utcájában. Soós Endre, a település polgármestere lapunknak elmondta: a szervezési feladatok és az előkészületi munkák a lakosság összefogásának köszönhetően zökkenőmentesek voltak, a Budapesten töltött három nap pedig nagyon tartalmasan telt, hiszen egy egész hétvégén keresztül mutathatták meg, milyenek az igazi szatmári ízek.

Visszatérő, elégedett látogatók 
– A szatmári töltött káposztánk hatalmas sikert aratott, rengeteg érdeklődő érkezett a Lánchíd lábához, volt olyan látogató, aki kimondottan a mi sátrunkat kereste, s nagy örömünkre számos visszatérő vendégünk is volt. Büszkeséggel töltött el mindannyiunkat az előttünk kígyózó sor, az elégedett arcok, a kapott visszajelzések, és amikor azt kérdezték: ugye holnap is itt lesznek még? Bízunk benne, hogy a szervezők jövőre is gondolnak ránk és újra tiszteletünket tehetjük a Magyar Ízek Utcájában, így még többen megismerhetik Szamoskért, az itt élő embereket, s öregbíthetnénk kicsiny falunk hírnevét. Az, hogy Szamoskér ilyen kiválóan mutatkozhatott be, a csapatmunkának köszönhető, ismét bebizonyosodott, hogy a szamoskériek összetartása példaértékű. Mindenki, aki egy kicsit is hozzátett a sikerhez, lélekben ott volt velünk, éppen ezért az elismerés mindannyiunké – tette hozzá Soós Endre. 

 

KM 
 

Borítókép: Nagyon sokan felkeresték a szamoskérieket | Fotó: Önkormányzat

Címkék#Szamoskér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában