Örökös Gyémánt Ranglista

2022.09.20. 17:45

Nyíregyháza ismét a Marketing Fővárosa

Az idén is Nyíregyházát díjazták a budapesti konferencián.

A díjakat Zagyva Gyula, a Város-Kép Nonprofit Kft. ügyvezetője vette át Budapesten | Fotó: Város-Kép Nonprofit Kft.

Nyolcadik alkalommal hirdette meg a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete a Városmarketing Gyémánt Díj pályázatot, amelyen Nyíregyháza 2022-ben is indult. A város pályázatait a Város-Kép Nonprofit Kft. munkatársai készítették és adták be. A fővárosi konferencián Nyíregyháza húsz Marketing Gyémánt Díjat kapott, amivel újra elnyerte a Marketing Fővárosa címet is. A díjakat Zagyva Gyula, a Város-Kép Nonprofit Kft. ügyvezetője vette át.

Nyíregyháza  az  örökös Gyémánt  Ranglista  első  helyére  került  64  Marketing  Gyémánt Díjjal. A Gyémánt Ranglista mutatja, hogy a települések összesen hány gyémántot szereztek 2015 és 2022 között. A  díjátadó  ünnepségen Hinora  Ferenc,  a  Magyar  Marketing  Szövetség  elnöke  kiemelte a város teljesítményét: „Nyíregyháza évek óta nagy előnnyel vezeti a ranglistát, amihez külön gratulálok, hiszen ez jó az ott élők számára és jó üzenetet közvetít az ország számára is. Kívánom, hogy folytassa tovább ezt a példamutató marketing tevékenységet”.

Prof. dr. Piskóti István, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja, a Miskolci Egyetem Marketing  Intézetének  vezetője így  nyilatkozott: „Nyíregyháza  felismerte  azt,  hogy  a városmarketingnek milyen óriási szerepe van. A díjakból pedig látszik, hogy van egy nagyon tudatos és megfontolt építkezés, aminek köszönhetően a város presztízse folyamatosan nő, melyben a város polgármesterének is hatalmas szerepe van”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában