Kisvárda

2022.12.06. 11:16

A gyógyulás a lélek állapotán is múlik

Daganatos betegek és hozzátartozóik számára szerveznek a kisvárdai Szent Damján Görögkatolikus Kórházban néhány órás, megerősítő beszélgetést, előadásokat arról, hogy mi segíthet a daganatos betegségekkel járó megpróbáltatásokat elviselni, leküzdeni és támaszt találni a mindennapokban. Fontos, hogy a beteg tudja: van segítség, ha már nehéz egyedül cipelni a betegség terhét. Az előadásokból, beszélgetésekből álló kezdeményezésnek a Szent Damján Görögkatolikus Kórház ad helyszínt december 7-én, 10-12 óra között. Mindazokat várják, akik valamilyen módon érintettek a daganatos betegségek elleni küzdelemben. A mentálhigiénés szakemberek és sorstársak előadásainak fókuszában az élet áll! nem a betegség, A találkozó ingyenes. Az eseményre előzetesen regisztrálni a [email protected] címen lehet. 

Az előadók között lesz Csire Andrea mentálhigiénés szakember, Szokolai Katus mentálhigiénés szakember, life coach és Pindzsu István görögkatolikus áldozópap, mentálhigiénikus szakember. 

 

Címkék#Kisváda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában