Ingatlanbazár

2022.12.03. 07:00

A hét lakása: egy 70 nm-es szépség Nyíregyháza belvárosában!

A 48,7 millió forintért kínált, 70 nm-es ingatlan fotói magukért beszélnek. Ráadásul a képeken látható berendezési tárgyak is a vételár részét képezik. Így ide elég csak a bőröndöt hozni…

Forrás: Ingatlanbazár

“Belvárosban eladásra kínálok egy 70 nm alapterületű 2 szoba + nappalis amerikai konyhás lakást mely 2005 - ben téglából épült szigetelt társasház első emeletén található.Az ingatlan műanyag nyílászárókkal, redőnyökkel szerelt, fűtéséről modern cirko gázkazán, hűtéséről klímaberendezés gondoskodik.a lakás értékét zárt udvaros parkolás, erkély illetve garázs vásárlás lehetősége / 8M FT / is emeli.Egyedi gépesített konyhabútor, fürdőszobában zuhany ill. kád is várja az új tulajdonost. A képen látható TELJES BERENDEZÉS A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI.”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, tördelésével és helyesírásával közöljük.

 
 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában