Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.12.04. 10:00

Emlékvadászat Borbás Bálint tiszteletére

KM

A család temetőben | Fotó: Vadásztársaság

Az elmúlással valamennyiünknek szembe kell néznie, ugyanakkor igazat adunk a következő gondolatoknak is: Egy ember addig él, amíg emlékeznek rá. Sohasem hal meg az, aki az emlékeinkben él.

A pár éve elhunyt Borbás Bálintra mindennap emlékeznek a szerettei, de minden novemberben van egy nap, amikor az emlékezést vadászattal kötik össze. A vásárosnaményi temetőben a szűk család tagjai és a vadászbarátok megálltak néhány percre a napokban Borbás Bálint sírjánál, s emlékeztek a férjre, az apára, a nagyapára, valamint a vadászra. 

Öt évvel ezelőtt halt meg azzal a tudattal, hogy az építészet minden fázisát tovább viszik a fiai, és gazdagítják a térség épített értékeit. Ugyanakkor a vadászbarátok is emlékeztek többek között a beregi és a Zsuponyó-völgyi vadászatokra, de nem csak szavakkal, hanem egy emlékvadászattal is az olcsvai és a vásárosnaményi határban.

Vadászat után a teríték mellett | Fotó: Vadásztársaság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában