Nyíregyháza

2022.12.09. 14:33

Színes alagutat kaptak karácsonyra az ovisok

Népviseletbe öltözött óvodások táncoltak a szépen feldíszített karácsonyfa előtt pénteken koradélután a Gyermekek Háza Déli Óvoda Kereszt utcai székhelyintézményében: ovistársaik, az intézmény dolgozói és a szülők nevében így köszönték meg a ContiTech Magyarország Kft. ajándékát.

Fotó: Gazdag Mihály

Fontos a felelősségvállalás

Demcsákné Lorger Tímea a műsor előtt elmondta: az óvoda nyolc csoportja közül egyikbe sajátos nevelési igényű gyerekek járnak, a kicsiknek pedig, akiknek biztonságos és elfogadó környezetet biztosítanak, nagyon nagy a mozgásigényük. Éppen ezért jelent nagy segítséget az a mozgásfejlesztő játék, amit a cég felajánlott az óvodának – a jelenlévő gyerekek természetesen azonnal ki is próbálták a színes alagutat.

– Nagy öröm számunkra, hogy hozzájárulhatunk a gyerekek fejlődéséhez, s ahhoz, hogy jól érezzék itt magukat – ezt mondta az átadáson Adorján Zoltán, a Continental autóipari cégcsoporthoz tartozó nyíregyházi ContiTech Magyarország Kft. ügyvezetője. Hozzátette: cégük filozófiája, hogy nemcsak a náluk dolgozókért vállalnak felelősséget, de a városban működő intézményekért, s az itt élőkért is. – Úgy gondoljuk, hogy mindenki maximális odafigyelést érdemel, függetlenül attól, milyen adottságokkal rendelkezik – mondta az ügyvezető. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában