Ingatlanbazár

2023.01.14. 07:00

Eladó Nyírpazony szépe…

Már nem egy csodás kinézetű nő, hanem egy elképesztően jól festő ház. A 299 nm-es ingatlan és a hozzá tartozó telek azonnal megragadta a fantáziánkat. Már csak a vételárra volna szükség…

Forrás: Ingatlanbazár

“Nyírpazonyi családi ház eladó! A ház téglából épült, hőszigeteléssel és a gáz cirkó fűtésen kívül még egy hatalmas dupla falú kandallóval is ellátták. Ez mai „energiaválságban” kifejezetten költséghatékonnyá teszi a ház fűtését. Ezen felül bővített az áramköre, így igény szerint korszerű, elektromos fűtési technológiára válthat. Pl.: Hőszivattyú, további klímák felhelyezése, a már meglévő 3,5 kw teljesítményű mellé. További költséghatékonyság érdekében napelemek is telepíthetőek. Könnyedén kialakítható még egy külön bejáratos hálószoba a jelenlegi kivitelezésből. 

 
 

A kert szépségéről az automata öntözőrendszer, míg a lakók biztonságáról kamerarendszer, kényelmükről pedig a távirányítású kerti világítás, az infraszauna, biliárd terem és a bár gondoskodik. Parkolni a 27 négynetméteres, hosszanti kialakítású garázsban 2 autó kényelmesen elfér, a telken belül pedig még egy zárható, és egy fedett beálló is található. 

 

Tárolási lehetőségnem sincsen híján a ház, ugyanis az udvaron és a szuterén szinten is találhatók tárolók. Mindkettő szigetelt/téliesített. Közlekedésből valósággal verhetetlen a ház, hiszen pillanatok alatt elérhető Nyíregyháza, illetve a közelben lévő bevásárlóparkja, akár csúcsidőben is.”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és helyesírásával közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában