Futás

2023.02.17. 14:41

„ChallengeAccepted”

„Azt szeretném ajánlani a magyar fiataloknak, hogy lépjünk szövetségre, dolgozzunk együtt a jövőben és legyenek aktív részesei ennek a high-tech haderőnek!” – Szalay-Bobrovniczky Kristóf

A Magyar Honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítésére, a sport és egészséges életmód népszerűsítésére!

És te készen állsz?

 – ezzel a szlogennel várja a katonai szolgálat iránt érdeklődőket a Magyar Honvédség. A nagyszabású, egész éves toborzókampány kezdete alkalmából rendezett sajtótájékoztatót 2023. február 13-án tartották meg a Bálnában. Dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy egy új kihívásra hívta fel a figyelmet, ami a Magyar Honvédség Facebook-oldalán indult pár napja. A 175 éves Magyar Honvédség megünneplésére egy közösségi futást indított el, amelynek első csoportját Szalay-Bobrovniczky Kristóf, Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, Pálinkás Szilveszter főhadnagy, illetve az Exatlonból is ismert Rozs Gergely közkatona alkotják majd. A kezdeményezéshez a MH KIKNYP 5. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda személyi állománya is csatlakozott.

A táv maximum 4 fős csapatokban teljesíthető. A 175 km lefutását bármilyen applikációról készült   képernyőfotó/k beküldésével lehet igazolni.


 

Amennyiben szeretnél katonákkal futni, jelezd a Nyíregyháza, Dózsa György utca 29. száma alatt található Toborzó Irodában.

E-mail:[email protected] 
 Telefonszám: +36 42501 030

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában