Csenger

2023.02.28. 14:00

Ösztöndíjasok lettek az Adyban

Példaértékű szorgalmukkal érdemelték ki az elismerést.

A díjátadó ünnepség résztvevői Fotó:

Fotó: Kákos Dávid

A New York-i székhelyű Reka Darida Foundation és az Ifjú Szívekben Élek Alapítvány együttműködésében oktatási és kulturális pályázatot írtak ki, ennek köszönhetően öt diákot díjaztak a Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégiumában.

Az ünnepélyes átadón a nyertes diákok, a szülők és az oktatók mellett online formában bekapcsolódtak a Reka Darida Foundation képviselői is: Krausz Mónika ügyvezető igazgató és Nagy Ildikó programigazgató személyében. A csengeri születésű Darida Réka Alapítványától érkező támogatásra olyan diákok pályázhatnak, akiknek példaértékű a szorgalma, a magatartása, a helyi közösség aktív tagjai, és kiemelkednek a népművészet, tánc, vizuális vagy digitális kultúra területén.

Ezen szempontok alapján elismerő oklevelet és ösztöndíjat kapott erre a tanévre Bajka Boglárka (12. a), Gyarmati Krisztina (12. a), Nagy Zsófia (12. a), Varró Hanna (11. a) és Mándi Erik (10. a).

LTL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában