Valentin-nap

2023.02.05. 12:34

Valentin-napi séta a gazdátlan kutyusokkal

Közeleg a Valentin-nap, amikor a párok az egymás iránt érzett szerelmüket ünneplik, apró ajándékokkal kedveskednek egymásnak.

Forrás: Illusztráció: dogtime.com

A szeretetben azonban az a különleges, hogy nem fogy el egykönnyen, s talán február 14-én jut belőle a gazdátlan kutyusoknak is. Az Állatbarát Alapítvány a szerelmesek napján várja a párokat, családokat, baráti társaságokat, akik számtalan pusziért és szívmelengető odabújásért cserébe megsétáltatják a Csatorna utcai menhely lakóit. Az otthon munkatársai berendeznek egy fotósarkot is, ahol az önkéntesek a séta után romantikus díszletben örökíthetik meg a szeretetteljes pillanatot.  Aki igazán stílusos akar lenni, pirosban vagy rózsaszínben érkezik!

Az alapítvány mindenféle segítségnek örül, ezúttal azonban szalmabálákra gyűjtenek, melyek jó szolgálatot tesznek a hidegben. Aki szeretne hozzájárulni a meleg, száraz fekhelyek beszerzéséhez, az állatotthon kihelyezett urnájánál megteheti majd. 
KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában