Ingatlanbazár

2023.03.25. 09:14

490 millió a megye legdrágább eladó lakása. Illetve rögtön 11 db!

Focicsapatnyi, akár 11 db tulaj számára is elegendő a megye jelenleg legdrágább eladó lakás konstrukciója. A helyi ingatlanpiacon megközelítőleg sincs ilyen áron hirdetett otthon. De tény, a 11 db, egyben kínált lakás nem is hétköznapi tétel!

“BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE ajánljuk,Nyíregyháza belváros központjába épülő társasház 3.és 4.emeletén található 11 db lakást.Hirdetési ár a 11 lakásra egyben értendő.Liftes,zárt folyosós társasház,- HH - energetikai besorolással,impozáns zöld növényes homlokzati megjelenéssel kulcsrakész állapotban várja új tulajdonosát.Lakások össz alapterülete 645nm,mely magában foglal 22 db szobát,konyha,fürdőszoba,előtér,wc, és egyéb helyiségeket, továbbá loggiát és erkélyeket melyek össz alapterülete 131nm.Két szint össz alapterülete 1007 nm.Lakások klímával felszerelten kerülnek átadásra.Kivitelezés elkezdődött,várható átadás 2023. évvége. […]”. 

 

További hasonló otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában