Nyíregyháza

2023.03.07. 16:30

„A biztonsági őrök a bokszoló fiatalok belépését a kulturáltan szórakozó többség érdekében tagadták meg”

A Mamma Mia Club vezetősége kedd délután közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz, melyben reagálnak a március 3-án, péntek éjszaka történt eseményekre – ezt az alábbiakban közöljük.

Forrás: Tények.hu

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a biztonsági szolgálatot független vagyon- és személyvédelemmel foglalkozó társaság látja el, az általuk alkalmazott biztonsági őrök tevékenységére nincs ráhatásunk. A szórakozóhelyen eddig megrendezett események gyakorlatának megfelelően külön biztonsági szolgálatot bíztunk meg a rend fenntartásával. A feladataik közé tartozik a vendégek beléptetése klubkártyás rendszerben, az általuk kontrollált bejáraton át. A belépőjegy váltásának feltételeként a biztonsági szolgálat átvizsgálhatja a vendég ruházatát, táskáját és ha tiltott dolgot talál, illetve ha a vendég alkohol vagy kábítószer hatása alatt áll, a beléptetést megtagadhatja. Ha a szórakozóhelyen konfliktus történik, a biztonsági személyzet tagjai azt úgy kötelesek megakadályozni, hogy senkit semmilyen bántódás nem érhet. A szórakozóhely vezetősége nevében elmondhatjuk, hogy minden alkalommal felhívjuk a biztonsági szolgálat tagjainak a figyelmét arra, hogy maximum kivezethetik a helyről a rendbontókat. Ezen a péntek éjszakán sem voltak kint a club alkalmazottai az ajtó előtt, hiszen mindenki végezte bent a munkáját, ami a vendégeink zavartalan szórakozását szolgálta. A biztonsági őrök elmondása alapján péntek éjszaka bokszoló fiatalok akartak belépni a club területére, de ezt a biztonsági szolgálat megtagadta, mivel az előző héten problémásan viselkedtek a vendégekkel. A biztonsági őrök a belépésüket a kulturáltan szórakozó többség érdekében tagadták meg. A srácok ezt nem vették tudomásul és a rendezőket megfenyegették, majd felfegyverkezve visszajöttek és megtámadták a biztonsági őröket – ahogy azt a híradásokban olvashattuk. Mivel a club alkalmazottai nem voltak jelen az utcán zajló eseményeknél, nem a mi feladatunk eldönteni, pontosan mi történhetett. Ez a hatóságok dolga, az eljárás folyamatban van. Szórakozóhelyünk és Nyíregyháza jó hírneve érdekében fontosnak tartjuk kiemelni, hogy az interneten terjedő videón látottak alapján természetesen azonnal felvettük a kapcsolatot a biztonsági cég vezetőjével, és megtettük a megfelelő intézkedéseket. A cég arról tájékoztatott bennünket, hogy belső vizsgálatot is indítottak. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy számunkra minden szórakozó fiatal biztonsága ugyanolyan fontos. Bízunk benne, hogy a közeljövőben nem fordul ilyen elő – ennek érdekében minden óvintézkedést megteszünk – zárul a Mamma Mia Club közleménye.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában