Vadászat

2023.04.27. 10:11

Az idén is lesz nyári tábor a kis vadászoknak

Az idén is megszervezi a „Kisvadász” elnevezésű nyári napközis táborát az Országos Magyar Vadászkamara Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Területi Szervezete és a Vadásztársaságok ­Sz.-Sz.-B. Vármegyei Szövetsége az általános iskolák alsó tagozatos tanulói számára.

A fiatalok megismerkednek a magaslessel is

Fotó: Vadászkamara

A tábor turnusai: I. 06. 19.–06. 23., II. 06. 26.– 06. 30., III. 07. 03.– 07. 07., IV. 07. 10.– 07. 14. A jelentkezési határ­idő: június 19. 
Egy tábori turnus 5 napból áll, napi háromszori étkezéssel. Hétfőtől péntekig a gyermekek megismerkednek hazánk vadfajaival, a vadgazdálkodás alapjaival, az élővilág, a természet megannyi titkával, valamint kipróbálhatják a vadászat eszközeit is. 

Nyomolvasás, fácánnevelés 

Az érdekes programokban szerepel majd többek között nyomolvasás, fajismeret, íjászat, légfegyveres lövészet, terepi foglalkozás vadászterületen, bepillantás a fácán- és tőkésréce-nevelés kulisszái mögé, ismerkedés a vadászkutyákkal. 
A tábor helye: Vinnai Vadászház – Buj, (szállítás autóbusszal megoldott), vadászkamarai székház (Sóstóhegy, Muskotály utca 87/a). 
Jelentkezni személyesen a Vadászkamara székházában lehet, illetve az érdeklődők további információkat kérhetnek 8 és 16 óra között a 06-20/452-6417-es telefonszámon. 
KM 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában