Turizmus

2023.04.26. 11:21

Szolnokon népszerűsítették Nyíregyházát

Az elmúlt hétvégén Nyíregyháza és a térség turisztikai attrakcióit népszerűsítették a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. munkatársai a 24. Szolnoki Utazás Kiállításon.

A 24. Utazás Kiállítás Szolnokon, a Hild téren nyílt meg, ahol színes programokkal, gasztronómiai különlegességekkel, hazai régiók ajánlataival találkozhattak az érdeklődők a kétnapos program során. Tizenkét kiállító, az Agóra Tanács térségi települései és számos meglepetés gazdagította az Aba-Novák Agóra és a Tourinform Iroda rendezvényét. Az idei kiállítás díszvendége Sümeg volt. A középkort elevenítette meg a Várkapitány Lovagi Torna Egyesület, a Sümegi Püspöki Palotamúzeumpedagógiai programmal és virtuális idegenvezetéssel készült, a Sümegi Ferences Kolostor a vallási turizmus iránt érdeklődőket várta.

– Szolnok meghatározó küldő desztináció a térség számára, kedvelik Nyíregyházát és a turisztikai attrakciókat, leginkább az állatparkot, de a fürdő és a múzeumfalu is népszerű a városunkba látogatók körében. Mivel sokan jártak már Nyíregyházán, így keresték az újdonságokat és programokat is. Igazi öröm volt, hogy a faházat felkeresők nemcsak elvették a kiadványokat, hanem jóízűen elbeszélgettek a Nyíregyházához kötődő élményeikről, a város szépségéről az iroda munkatársaival – közölte Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

 

A 24. Szolnoki Utazás Kiállításon résztvevő települések, kiállítók:

Abony, Alföld Szíve Térségi Turisztikai Egyesület-Tisza tó, Cegléd, Kecskemét, Kis Dunai Holtág, Kiskunfélegyháza, Martfű, Mistral Travel Utazási Iroda, NEFAG ZRT., Nyíregyháza, Rákóczifalva, Szarvas, Szeged, Tiszakécske, Tiszakürt, Vásárosnamény.
LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában