Sport

2023.05.01. 12:21

Arany emlékplakettet kapott dr. Vajda Ildikó

A Magyar Egyetemi- Főiskolai Sportszövetség (MEFS) április 28-án pénteken, a MEFOB Fesztivál keretében Debrecenben a Nagyerdei Stadionban tartotta éves rendes közgyűlését, melyen – a hagyományoknak megfelelően – ünnepélyes keretek között adták át az MEFS díjakat, azoknak a legkiemelkedőbb szakembereknek, akik hozzájárultak az egyetemi sport sikereihez.

Az egyetemi sportélet területén végzett több évtizedes szervezői, szakértői és vezetői munkásságáért dr. Vajda Ildikót, a Nyíregyházi Egyetem Testnevelés és Sporttudományi Intézetének igazgatóját a MEFS elnökségének döntése alapján dr. Mocsai Lajos, a MEFS, valamint a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem kuratóriumának elnöke, és dr. Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja, a MEFS alelnöke a MEFS Hajós Alfréd Aranyplakett elismerő kitüntetésben részesítette – közölte a NYE Testnevelési és Sporttudományi Intézete.

Fotó: intézet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában