Nyírbogdány

2023.05.24. 11:37

Harmóniát teremt az önkormányzat a munka és a magánélet között

Önkormányzatunk 2021-ben kapta meg első ízben A Családbarát hely tanúsító védjegyet önkormányzatunk 2021-ben kapta meg első ízben. Az idén újra megmérettük magunkat és az auditvizsgálat eredményeként Nyírbogdány Község Önkormányzata újabb 2 évre megkapta a Családbarát Munkahely tanúsító védjegyet – tudatta Lisovszki Tamás.

Forrás: Fotó: önkormányzat

Forrás: Fotó: önkormányzat

Nyírbogdány polgármestere kifejtette: az Önkormányzat tényleges intézkedésekkel szolgálja a munkavállalók, mint családban élő személyek érdekeit, elősegítve ezzel a munka és a magánélet közötti harmónia megteremtését. Az önkormányzat vezetése vallja, hogy az élet minden területén, így a munkahelyeken is fontos a megfelelő teljesítmények folyamatos szinten tartásához a jó, kiegyensúlyozott családi háttér. Tudjuk magunkról, ha a gondolataink az otthoni problémák körül járnak, akkor addig nem tudunk a munkánkra összpontosítani, amíg azok nem rendeződnek. Ezért munkáltatóként fontosnak tartjuk, hogy legyünk tekintettel az esetleges otthoni problémák kezelésére és éreztessük a munkavállaló felé a bizalmat és segítőkészséget a helyzet kezelésében. Igyekszünk segítséget nyújtani dolgozóinknak a magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolására a jövőben is – tette hozzá a településvezető.

BM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában